Probioform Logo

Gratis frakt

för beställning mer 1 000 kr

Kundehistorier

Användarupplevelser

Vi har nöjda kunder i alla åldrar och kön, helt enkelt för att vi levererar kvalitetsprodukter.

Probioform Review

Probiotisk form? Ja, det är bra för magen och när magen fungerar orkar jag och tänker klart. Kan rekommenderas!

Bjørn Årstad

Musiker og kursleder, www.findingselflove.org

Probioform Review

Probioform probiotika och curcumin med resveratrol är mina favoriter och jag har tagit en hel del av dessa. Har hjälpt mig igenom mina hälsoutmaningar.

Åsta Winge

Nesodden

Probioform Review

Jag har haft problem med mage och tarmar efter att ha tagit antibiotika. Sedan började jag med probioform och efter ett tag blev magen och tarmarna bättre och bättre. Tack vare probioform!

Perla Felicia

Miljøterapeut og kunstner, Oslo

Probioform Review

Det jag gillar mest är formatet, användbarheten och att det är så enkelt att få hela familjen att använda. För barnen kan du ta en shot i smoothien, i yoghurt eller göra en chiapudding med en shot i. När du väl börjar använda den kommer du hela tiden att hitta på ny mat som kan kompletteras med lite probioform probiotika.

Siv Helen

Stavanger

Probioform Review

Jag har kämpat med matsmältningsproblem större delen av mitt vuxna liv. Efter att jag börjat ta ett glas Probiform varje morgon och varje kväll har besvären nästan helt försvunnit. Jag tar också ett glas om jag ätit mycket godis. Jag har intrycket att Probiformen “äter upp” sockret… ser bra ut. Rekommenderar starkt denna produkt.

Liv Ronglan

Oslo

Probioform Review

Probioform hjälper mig att hålla min mage i form, min mage glad och balanserar hela matsmältningen (särskilt om jag har fått för mycket socker) 🙂.

Monica Skanke

Pensjonist

Probioform Review

Jag har i många år gått till läkaren och fått B12-injektioner, sedan provade jag Probioform Liposomal B12 med folat. Nu har jag använt denna i 2 år utan en enda injektion och blodproverna är bra.

Inger Johanne

Drammen

Probioform Review

Jag är en kvinna i 60-årsåldern som har använt Probiform under en tid. Jag känner att det har hjälpt mig att hålla ordning på magen.

Ester Ask

Askvoll

Probioform Review

Probioform har blivit en del av vardagen och jag tänker på det som en livsstilsprodukt som får magen att må bra. Smakar bra plus att det är lätt att använda.

Britt Arnessen

Porsgrunn, Pensjonist

Se våra produkter här

Den flytande kosttillskottsserien med helt rena produkter utan tillsatser, fyllmedel, endast aktiva ämnen för bästa effekt.

Kundvagn0
Det finns inga produkter
Fortsätt köpa
0