Probioform Logo

Gratis frakt

för beställning mer 1 000 kr

Om oss

Probioform Banner Image

Teamet bakom Probioform

Att skapa en gladare och hälsosammare värld, en tarm i taget är vårt mål. Med hjälp av japansk fermenteringsforskning och modern teknik är vår probiotiska produkt verktyget som kan göra just det. I över 11 år har vi arbetat med att dela information och göra produkten tillgänglig för alla. Det har varit många långa resor och mässor för att dela det med så många som möjligt. Idag finns produkten i alla hälsokostbutiker i Norge som Life, Sunkost, Kinsarvik Naturkost och några utvalda apotek.

Vi har alla olika behov

Vi har lärt oss mycket av alla möten vi har haft och ödmjukheten inför det som många går igenom. Sedan är det skönt att veta att vi har varit med och hjälpt tusentals norrmän att få en bättre vardag.

Lådorna kommer!

På vägen över till Bergen blev det ett litet stopp för att kolla immunförsvaret med en liten dipp. En kropp i balans är robust och tål alla årstider. Ole Magnus Kikut är huvudleverantör av Probioform i Norge och arbetade som akupunktör när han första gången provade Probioform. Det var inte bara klienten som fick bättre matsmältning, Magnus fick också hjälp efter många antibiotikakurser från utlandsresor. “När jag själv upplevde effekten var jag övertygad om hur effektivt Probioform fungerar mot andra piller och pulverprobiotika jag har provat.”

Probioform Banner Image
Probioform Banner Image

Kunskap är nyckeln till framgång

Med sin långa erfarenhet som nutritionist ger Johan Erle utbildningar i tarmhälsa och liposomer. Här är utbildning för hälsokostbutiker i Bergen. Det är viktigt att få en så bred kunskapsbas som möjligt när det kommer till hälsa eftersom vi har olika kroppar med unika utmaningar. Vi tror att samma sak med produkter som fungerar är nyckeln till vår framgång.

Ute i butikerna

Det är alltid trevligt att gå ut till butiken för att träffa både kunder och anställda. Här är vi i Sande på Sunkost Maxi med Lillian, Johan och Ellen. Det är alltid trevligt att besöka butiken för det är där alla eldsjälar jobbar dag ut och dag in för att få folk i form och friska.

Probioform Banner Image

Vi finns alltid här för dig

Om du har några frågor finns vi här för att hjälpa dig. Det kan vara allt från dosering till vilka produkter som kan vara bäst för dig eller andra frågor. Du hittar också svar på många vanliga frågor under vår FAQ

Kundvagn0
Det finns inga produkter
Fortsätt köpa
0