Probioform Logo

Gratis frakt

för beställning mer 1 000 kr

Partnerprogram

Är du en hälsoinfluencer eller hälsoentusiast - då bjuder vi in ​​dig att använda din passion för att förändra liv.

Samtidigt kan du tjäna pengar genom att gå med i vårt partnerprogram.

HÖG KOMMISSION

ANVÄND DITT INFLYTANDE och bli belönad medan du gör det.

Probioform Graphic Image
Probioform Graphic Image

Upp till 25 % provision per försäljning.

Det ger dig 137 NOK i vinst per box vi säljer som ett resultat av din hjälps inverkan. Allt registreras på ditt privata konto för att betalas ut en gång i månaden. Om du delar med 10 köpare tjänar du 1 370 NOK i månaden. Om du har ett stort nätverk att dela med 100 andra blir det 13 700 NOK. Du kan föreställa dig hur det kommer att bli om du delar med 1000 andra!

3 enkla steg för att bli partner!

Probioform Graphic Image

01

Registrera dig för partnerprogrammet

Fyll i formuläret och skicka in skattehandlingar.

Probioform Graphic Image

02

Dela länkar

Når du er godkjent kan du starte å markedsfør på sosiale medier, e -poster, nettsteder, YouTube eller personlig sider – uendelig med muligheter!

Probioform Graphic Image

03

Tjäna pengar

Du tjänar provision och förändrar liv för varje försäljning du gör! Du har full kontroll på ditt personliga konto.

Är du redo att bli partner?

Probioforms uppdrag är att optimera hälsan genom matsmältning och förändra liv. Vi gör detta med vårt råa och levande probiotiska tillskott. Våra värderingar ligger till grund för vårt arbete med rena naturliga och veganska produkter. Hur vi interagerar med varandra, och vilka strategier vi använder för att få en hälsosammare värld

Vanliga frågor om partnerprogrammet.

 • Hur beräknas mina provisioner?

  Provisioner baseras på vilken konverteringstrigger du använder (kupongkod eller länk) Varje gång någon av dina kunder klickar på din Probioform-länk och köper en produkt, eller använder kupongkoden, får du en provision. Du kan kontrollera din provision på ditt konto. För länkkonverteringsutlösare: Vissa kunder kommer att klicka på din länk av “intresse” men inte göra ett köp. Om de kommer direkt till hälsosidan efter deras “intresserade” klick får du fortfarande provision så länge det är inom 60 dagar efter deras första “intresserade” klick. Detta är endast vid första köpet. Perioden på 60 dagar kallas “cookie return days”. Denna 60-dagars returperiod tillåter partners (du) att få belöningar för att hänvisa kunder, även om de inte köper första gången. Det låter dig också bli belönad när de går direkt till seekhealth.com efter att ha sett din länk

 • Vem kan gå med i Probioforms partnerprogram?

  Du måste ha en aktiv: • hemsida/blogg eller social medieplattform som är hälsocentrerad och har ett budskap som harmoniserar med vårt. Bloggar, e-postkampanjer, nätbutiker, Facebook, Twitter och Instagram är alla fantastiska plattformar att använda! •Du måste ha ett PayPal-konto där vi kan betala ut det du har tjänat (som ska betalas till dig) •En kopia av skattedokument •Passion holistisk hälsa och beslutsamhet att inspirera dina följare!

 • Hvorfor ble søknaden min avslått?

  Det kan være flere årsaker til at søknaden din blir avslått. Hvis du ikke blir akseptert, bør du vurdere følgende årsaker: • Bedriftens oppgave eller formål samsvarer ikke med Probioforms budskap eller for liten kundekrets • Probioform fikk ikke tilgang til nettstedet ditt eller andre plattformer • Nettstedet ditt er ikke live ennå • Det er upassende eller uriktig informasjon på nettstedet ditt • Du driver virksomhet utenfor Norge (skattelovgivende tilstedeværelse).

 • Vad händer om jag använder Instagram eller en annan webbplats som inte kan länkas som min utbildningsplattform?

  Vi erbjuder kupongkoder som ett alternativ till länkar som en konverteringsutlösare. När du ansöker till vårt program kan du förklara vilken plattform du använder och vårt team kan sätta upp en lösning som passar dig.

 • Kan mitt konto avslutas?

  Ja, vårt team letar efter partners som inte uppfyller våra krav och tillhandahåller vilseledande information.

  Det är inte heller tillåtet att skapa ett konto för att köpa av sig själv bara för att få rabatt. Detta kommer att diskuteras med varje enskild partner innan kontot eventuellt raderas.

Kundvagn0
Det finns inga produkter
Fortsätt köpa
0